Make your own free website on Tripod.com
Kostajnicki glasnik - Hrvatska Kostajnica
Casopisi - U Tebi Oce

HOME

Zrinj
Politika
Kultura
Presuda
Maturalni ples
Foto album
Izletnicke razglednice
Prva pricest
Knjige
CHAT!
Nas Grad - Hrvatska Kostajnica
Turisticka karta
Razglednice - stare
Kostajnicke vijesti
Zanimljivosti
Sport
Drugi o nama
Obljetnice
Casopisi - U Tebi Oce
Gradovi prijatelji - Senkvice (Slovacka) - Traversetolo (Italija)
Traversetolo - Italija
Senkvice - Slovacka
Kontakti

U Tebi Oce

     U bozicnom broju casopisa U Tebi Oce kojeg izdaje Zupni ured sv. Nikole u Hrvatskoj Kostajnici a uredjuje fra Ante Barisic, brojni su prigodni napisi o proslavi Bozica, zatim intervju s prof. Valentinom Pozaicem, rijeci Pape Ivana Pavla II o svetoj ispovjedi - cinu pokajanja, o svemu prozivljenom na duhovnoj obnovi u prilozima Djurdjice Sabljar, Danijele Tomic, Ane Marije Stojakovic i drugih ucesnika.

    "Duhovna obnova je ambijent u kojem Bog lijeci covjeka u njegovim dubinama, te se tako stvaraju novi odnosi medju ljudima, u obiteljima, drustvu..!"

Kata i Milan Govorcinovic

   Procitat cete napis o susretu s Paulom Jurcic, tajnicom u Majcinom selu u Medjugorju, o globalizaciji, koja se danas tako cesto spominje. Tu su odgovori na pitanja vjernika i citatelja casopisa. O svecu Leopoldu Mandicu, o bozicnim obicajima u Hrvatskoj Kostajnici u pretproslom stoljecu. O ljudima oko nas, koje je vihor rata donio u nase krajeve u kojima su nasli svoj drugi dom, umjesto onog porusenog u Hrvatskoj Tisini. U veoma opseznoj reportazi predstavljeni su zitelji Selista Kostajnickog, posebno Kata i Milan Govorcinovic, jedni od najstarijih stanovnika ovog prigradskog naselja.

Clanovi Lovackog drustva Selista

Enter supporting content here