Make your own free website on Tripod.com
Kostajnicki glasnik - Hrvatska Kostajnica
Gradska kronika

HOME

Avantura na Uni
Bozicni koncert
Turisticka karta
Nas Grad - Hrvatska Kostajnica
Gradska kronika
Iz starih albuma
Razglednice - stare
Foto album
Knjige
Poezija
Vatrogastvo
Zanimljivosti
Sport
Drugi o nama
Obljetnice
Senkvice - Slovacka
Poslovne obavijesti
Banovinapromet
Una sport
Mungo produkt - D. Kukuruzari
Auto skola Zebra
Kontakti

---------------------------------------------------------------------------
Promocija romana "Zabok u jednom smjeru"
     U hotelu "Centralu" u Hrv. Kostajnici (29.12.2003.)  promovirana je knjiga Aleksandra Pavisica-Sandora "Zabok u jednom smjeru". Iako je knjiga izasla iz tiska i promovirana u Zaboku prije pet godina, tek je sada predstavljena u Hrv. Kostajnici, rodnom mjestu autora. Knjigu su predstavili prof. Marija Krupic koja je i napisala predgovor, glumac Dubravko Sidor iz Zagreba koji je citao pojedne odlomke iz knjige i sam autor.
      "Pa kad poneseni i zanesni iskrenom pripovjednoscu Sandorova izraza utonemo u svijet njegovih ali i nasih vlastitih sjecanja, otkrit cemo neraskidive veze izmedju Sandora i nas samih"...(iz predgovora).
       Promociju je organizirala Turisticka zajednica Hrv. Kostajnice a u realizaciji su pomogli Gradsko poglavarstvo i "Pounje" tvornica tikotaze iz Hrv. Kostajnice. U programau je ucestovovao i Mjesoviti pjevacki zbor "Djalski" iz Zaboka koji je uz nekoliko prigodnih pjesama izveo i treci cin opere "Car tesar", koja je inspirirana boravkom cara Petra Velikog u Nizozemskoj. Na kraju su svi prisutni s pjevackim zborom zapjevali "Kostajnice, milo mjesto" i druzenje nastavili s domjenkom.
 
-------------------------------------------------------------------------